Camilla Bennetsen Consulting

Er du i tvivl om noget? Se svar på de mest almindelige spørgsmål om teamudvikling, teamcoaching og 1:1 coaching

FAQ Erhverv

Find svar på dine spørgsmål herunder – Men kontakt mig gerne, hvis du vil vide mere!

Teamudvikling og teamcoaching kan effektivt styrke jeres resultater, samarbejdet, øge trivslen og engagementet i din organisation. I vil opleve en forbedret kommunikation, bedre konfliktløsningsevner og en højere grad af psykologisk tryghed. Det psykiske arbejdsmiljø bliver bedre, når samarbejdet er godt, og I bliver dygtigere til at løse de opgaver, I har.

Mens individuel coaching fokuserer på at hjælpe det enkelte menneske til at leve det liv, vedkommende ønsker, fokuserer teamcoaching på at styrke samarbejdet, forbedre dynamikkerne mellem teammedlemmer og forbedre trivsel og performance i den samlede gruppe. Det handler altså ikke om at komme ind under huden på det enkelte teammedlem, men at se på mønstre, kommunikation og dynamikker og arbejde med at øge en positiv teamadfærd.

Teamudvikling og -coaching er altid planlagt med udgangspunkt i det specifikke team, og jeg bruger værktøjer og metoder, der sikrer, at alle perspektiver og stemmer bliver hørt, så alle kan føle sig set og værdsat for deres bidrag.

Forvent en øjenåbnende, engagerende og positiv atmosfære, hvor alle teammedlemmer inviteres til at deltage aktivt og dele deres perspektiver, idéer, betænkeligheder, fejl og successer. Sessionerne er målrettet mod konkrete mål, vi har aftalt, og I vil se forbedringer i teamets samarbejde, trivsel og performance.

En typisk teamcoachingsession indeholder altid spørgsmål og aktiviteter, der handler om at opbygge tillid, commitment, ansvarlighed og åbenhed i teamet samt øvelser og refleksioner, der fremmer gruppeindsigter og fælles forståelser i relation til teamets samarbejde og de opgaver, teamet skal løse. Alle sessioner er tilpasset det specifikke team, jeres ønsker og jeres behov.

Sammen aftaler vi, hvad en workshop hos jer præcist skal indeholde. Jeg har erfairng med at facilitere forskellige udviklingsprocesser og workshops med forskelligt indhold, der er designet til at styrke teamsamarbejde, forbedre kommunikationsevner og fremme trivslen og den sociale kapital. Hver workshop tilpasses for at imødekomme de specifikke behov og mål, som din organisation eller dit team måtte have. 

Jeg tilbyder desuden en workshop, som skal styrke organisationens og medarbejderes trivsel med fokus på vores overbevisninger om os selv og andre og med en introduktion til, hvordan mentaltræning kan hjælpe os til at stå stærkere.

Varigheden af en workshop kan variere, afhængigt af emnet og jeres behov. Typisk varer en workshop fra et par timer og op til to dage. Vi kan tilpasse længden for at maksimere engagement og sikre, at vi opnår de ønskede resultater. Ofte kan det være fordelagtigt at arrangere to workshops med et par ugers mellemrum for at styrke integrationen af det, vi arbejder med i jeres daglige praksis.

Skriv til mig på cb@camillabennetsen.dk eller via kontaktformularen her på hjemmesiden, eller ring til mig på tlf. 60 47 90 16. Jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Det kan ledere og medarbejdere. I 1:1 erhvervscoaching arbejder vi med det, der er vigtigt for dig, og dine måle og drømme i forhold til jobbet. Du vil opleve at blive mere selvsikker, skabe bedre resultater, få mere overskud og blive en bedre udgave af dig selv.

Tøv ikke med at ringe eller skrive til mig!

Jeg glæder mig til at samarbejde med jer!

Scroll to Top